Seleccionar página

Projectes singulars culturaLH educa

[ubermenu config_id=”main” menu=”24″]

Divulgació científica

[btnsx id=”11593″]

[btnsx id=”11595″]

 Projectes d’Aprenentatge Servei (APS)

L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. És un projecte educatiu de ciutat i de participació de la comunitat educativa.

En aquest projecte intervenen el equipaments culturals següents: Centre d’Art Tecla Sala, Fundació Arranz-Bravo, Museu de l’Hospitalet, Biblioteques de l’Hospitalet, Centre Cultural La Bòbila i els centres d’esplai de la ciutat.

 Pràctiques culturals comunitàries

[btnsx id=”11605″]

[btnsx id=”11606″]

Suport a la recerca

L’Ajuntament de l’Hospitalet convoca les BEQUES L’HOSPITALET de recerca en l’àmbit del patrimoni cultural, per a llicenciats universitaris, amb la finalitat de promoure l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials. Sota la direcció del Museu de l’Hospitalet i l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet i la col·laboració del Centre d’Estudis.

[btnsx id=”11596″]

Foment de la lectura

clubs de lectura

 Cinema i educació

És un projecte per treballar el cinema com a element didàctic. Es projecta una pel·lícula per a cada nivell educatiu i s’acompanya amb un dossier pedagògic que s’envia a les escoles amb anterioritat per treballar a l’aula. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Biblioteca la Florida
Biblioteca Josep Janés
Biblioteca Bellvitge
Biblioteca La Bòbila

Suport a la creació

[btnsx id=”11607″]

[btnsx id=”11608″]

[btnsx id=”11609″]

[btnsx id=”11677″]

[btnsx id=”11678″]