PRESENTACIÓ

Permeteu-me que us expliqui breument qui sóc i què significa per mi aquesta ciutat. Vaig néixer al barri de la Torrassa i segueixo vivint-hi perquè m’hi sento molt a gust. És on he viscut sempre, on tinc les meves arrels, els meus records i on m’agrada ser, amb la meva gent. L’Hospitalet sempre ha estat  casa meva, així és com ho sento.

Segurament, l’època més transcendental de la meva vida va ser a l’institut, al de Bellvitge. Aquells anys Vaig prendre consciència dels importants dèficits que tenia L’Hospitalet i va ser quan vaig començar a interessar-me per la política com a eina per transformar i millorar la meva ciutat i la societat en què vivim i facilitar la vida de les persones.

Fruit de l’eforç de molts, he vist canviar completament aquesta ciutat, canviar cap a bé. Ja podeu imaginar que assumir el repte de l’alcaldia el 2008 va ser, per a una hospitalenca militant com jo, un fet francament il·lusionant que vaig emprendre amb l’entusiasme que conservo intacte.

Aquests anys al front de l’ajuntament m’han fet veure amb precisió què necessita aquesta ciutat per avançar. Sabeu que en sóc fan de L’Hospitalet, que me l’estimo, i per això mateix també en tinc una visió inconformista:  la vull més justa, més solidaria, més neta, més rica, la vull millor.

Núria Marín i Martínez

Alcaldessa de L’Hospitalet

BIOGRAFIA

Núria Marín i Martínez és alcaldessa de L’Hospitalet des de 2008, va néixer a L’Hospitalet l’any 1963 i és veïna del barri de Collblanc-la Torrassa. Està casada. Amb estudis equivalents a la diplomatura en ciències empresarials, va entrar a treballar com a funcionària a l’Ajuntament de L’Hospitalet l’any 1985. Des de l’any 1995 és regidora de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Del 1995 al 1999 es va fer càrrec de l’Àrea d’Hisenda i de la Regidoria de Collblanc-la Torrassa. L’any 1999 va ser nomenada primera tinenta d’alcalde i va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Economia i Hisenda. A partir de l’any 2007 és la primera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea de Planificació, Coordinació i Economia. El 19 d’abril de 2008 és nomenada alcaldessa de la ciutat i és reelegida per al càrrec en les eleccions municipals de 2011 i 2015. Diputada a la Diputació de Barcelona i vicepresidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Membre de la Junta de Govern i representant de l’Ajuntament a la Comissió de Noves Tecnologies i Societat de la Informació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). També és membre de Consell Rector del Consorci Sanitari Integral. Des de gener de 2011 presideix el Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat. També és membre titular del Comitè de les Regions, de la Unió Europea. Núria Marín és la primera secretària de la Federació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de L’Hospitalet, secretària nacional de la Comissió Executiva del PSC i membre del Consell Nacional del partit, en el qual milita des de 1981. Anteriorment, havia militat en les Joventuts Socialistes de Catalunya.

L'HOSPITALET

La realidad, hoy, de nuestra ciudad pivota sobre el Distrito Económico, la Fira y el turismo de negocios, con el horizonte puesto en dos proyectos estratégicos más como son el Distrito Cultural y el Parque Biomédico. Estos tres pilares son los que han de sostener el futuro de nuestra economía, pero siempre dentro del marco de nuestro modelo, el modelo L’Hospitalet: generar riqueza para reinvertirla en seguir mejorando nuestros barrios y en garantizar derechos y servicios a nuestros ciudadanos.

Es así como se compatibiliza la nueva economía que llega a nuestra ciudad con L’Hospitalet de siempre. No queremos un L’Hospitalet de dos velocidades, sino un L’Hospitalet que atraiga riqueza para redistribuirla.

AGENDA
[wp-rss-aggregator exclude=”20327″]
CONTACTA AMB L'ALCALDESSA
[contact-form-7 id=”20894″ title=”Contactar”]