K-li-1 És el robot protagonista de la nostra història. En principi és un robot de llauna noble i solidari que es preocupa pel benestar de tothom. Va néixer a Xatarris, un planeta de ferralla d’una altra galàxia.

Aquest és l’avi d’en Mal-1-mor. Li encanta portar al seu nét als gronxadors. Quan era jove va venir des d’un altre planeta i va conèixer la seva dona.

PEL-1-DA És la mascota preferida d’en Mal-1-mor. És de cabells llargs i fa olor de taronja i llimona

Au-7 És la robot companya del Ka-li-1, i com ell, és noble solidària i una mica tafanera. Abans de conéixer en Kaliu, l’Auset era una deesa, la deesa Aurora, i vivia als països nòrdics.

Aquesta és l’avia d’en Mal-1-mor. Li encanta cuinar i ensenyar al seu nét. És una mica manaire i li agrada reunir tota la família per Nadal.

M-1-RAT És una de les mascotes preferides d’en Mal-1-mor i de tota la família. És suau com el vellut i fa olor de fruits del bosc.

Mal-1-mor És el darrer robot en arribar. Té un caràcter difícil perquè, diu la seva mare, que és una mica entremaliat. De vegades es descontrola, però en el fons és bo.

Lle-3 És un robot lletraferit. Li encanta la litaratura, els llibres i les lletres. No suporta les errades ortogràfiques i és molt bon amic d’en Kaliu i de l’Auset.

El Nadal de la família K-LI-1

Cada Nadal, l’Avi va al saló de bellesa per treure’s el rovell

 

Cada Nadal, l’Àvia va al saló de bellesa per treure’s el rovell

 

Descarrega’t la imatge de la familia K-Li-1

 

K-li-1 i A-1-7 s’estimen tot l’any, però el Nadal és especial .

 

K-LI-1 sap fer de tot. Aquí el veiem fent d’acròbata de circ… què valent!

Mal-1-mor ha rebut un regal molt especial… endevineu què és?

 

Aquests dies de tanta activitat són esgotadors…. K-Li-1 necessita descansar….zzzzz